donderdag 14 juli 2016

32 weken

En het tellen gaat gewoon door natuurlijk!
Soms heb je van die momenten dat je zou willen dat de tijd even stil stond. En soms mag de tijd even ver vooruit... tot zover dat je even een gesprek kan hebben met Nathan over hoe we het nou gaan doen met eten, slapen en wakker zijn enzo...
Ach ja.. er komt vast een tijd dat hij niet wakker te krijgen is en dan zal ik met weemoed terugdenken aan alle uren die we nu met een kleine jongen op schoot doorbrengen.
En dan jengelen en mopperen van de afgelopen dagen is niet voor niets hoor, kijk maar!

Wij mogen een maaltijdbox uitproberen. Dit betekend dat je elke week een doos met producten krijgt waarmee je maaltijden kan bereiden. Ook het recept zit er bij. Dit is normaal een vrij dure aangelegenheid dus doen wij er ook niet aan mee. Maar nu we het gratis mogen testen natuurlijk wel! En dat heeft voor Nathan tot gevolg dat hij bijzondere groentes kan testen zoals koolrabi of groene asperges... Die laatste vond hij niet lekker, net als wij allemaal en de koolrabi vond hij prima te eten. We zijn benieuwd wat hij volgende week kan testen.
Hij krijgt in elk geval 2 keer in de week kroten of spinazie, op die manier blijft zijn ontlasting zacht genoeg om normaal te kunnen poepen. De arme man had er gewoon last van!

Waar hij ook last van had was een fikse verkoudheid én 2 nieuwe boventanden. Gelukkig kan hij nu zelf alles vasthouden wat hij in zijn mond wil stoppen en dus knaagt hij op alles wat binnen handbereik is. Maar dit eendje was toch wel favoriet!
Als je goed kijkt zie je ook tandje 2, aan zijn rechter en onze linkerkant.
En als je snotverkouden bent.. dan wil het slapen wel...
Deze foto is gemaakt bij Opa en Oma Bent. Bij dit echtpaar maakte ik elke week schoon, tot ik met zwangerschapsverlof ging uiteraard. Sindsdien doet Arike dit.
Maar zij wilden Nathan natuurlijk ook graag bewonderen en daarom ben ik bij ze langs gegaan. Ik kreeg alleen de foto pasgeleden toegestuurd vandaar dat ik hem nu pas plaats. De foto is genomen op 15 juni. Zoals Nathan bij Oma Bent zit heeft ze vele klein- en achterklein-kinderen op schoot gehad en vermaakt. En Nathan vond het dan ook een prima plekje.

En dan sluiten we de week maar weer af. Op naar een volgende vol avonturen voor onze kleine grote man!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten