donderdag 2 juni 2016

26 weken oud..

..en weer een week vol leuke, grappige en heerlijke geniet momentjes!
Hoe rijk kan je zijn met je kinderen, wij weten het!


Na het proefje van de komkommer zijn we deze week echt begonnen met bijvoeren. 
Hoewel je het niet echt voeren kan noemen als Nathan het zelf in zijn mond stopt natuurlijk.
Maar Nathan laat het zich goed smaken alleen de appel vond hij tot nu toe echt niets.
 Maar hier mocht hij smullen van de watermeloen!


 En onze mooie jongen moet natuurlijk nog steeds elke week in bad. Maar hij begint er zelf ook meer plezier in te maken. Hij gaat hard spetteren met armen en benen dus erbij zijn betekend dat je het spettergevaar voor lief moet nemen.


 Tot nu toe slaapt Nathan nog steeds zonder een knuffel of iets anders in bed. Alleen zijn duim... die moet in zijn mond en dan valt hij vaak wel in slaap. Of niet en dan laat hij ons duidelijk weten dat hij nog niet wil slapen...
En hier het bewijs dat we ├ęcht een tuinkabouter kregen en geen elfje...
 
Al heeft grote zus dit pakje ook aan gehad... 
 Nathan heeft uiteraard steeds meer bewegingsvrijheid nodig dus ligt hij zo af en toe op het kleed op te grond. Nadeel is gewoon dat ik er dan echt bij moet blijven omdat ik Bauke in de gaten wil houden. Die wil hem nog wel eens in het gezicht likken of speelgoed in zijn bek nemen. 
Maar Nathan vind het helemaal geweldig!


Deze week heb ik maar even nieuwe sokken gehaald voor de kleine grote man. Een maand terug haalde ik maat 74/80... en nu dus de grotere maat en dan staat er gewoon voor 12-24 maanden!
Ik heb ook even snel wat inleggers van hydrofiel gemaakt voor in Nathan zijn luiers. Ik heb stapels hydrofiel doeken die ik niet gebruik en die komen nu dus mooi van pas. Dan vouw ik er een luier omheen en dan houden we het weer 4 uur uit. Ik heb er in totaal 6 van halve kapotte luierdoeken gemaakt en 8 van halve hydrofiel doeken.
Ook een stapeltje zoogcompressen gemaakt met gezigzagde rand. Ik had met omgezoomde rand maar door die rand zag je ze zitten. Deze vallen minder op en die andere gebruik ik nu tijdens het voeden.
Omdat het bloggen en video bewerken vaak tijd kost probeer ik dat laatste af en toe tussendoor te doen. Ik plaats hier nu dus de link naar de lijst met filmpjes van Nathan. Daar komen dan de nieuwe ook onderaan te staan. Dan hoef ik met bloggen niet te wachten tot ik de filmpjes bewerkt heb. Ik zal de link gewoon onder elk bericht zetten dat is voor jullie denk ik wel makkelijk.

En dat was het weer voor deze week, ongelofelijk dat Nathan morgen alweer een half jaar oud is!
hoe snel is ook deze tijd omgevlogen. Het is geen kleine baby meer maar een beweeglijke jongen die alles vastpakt wat binnen zijn bereik is. Hij graait en kraait en gilt! het soms uit gewoon omdat hij zijn stem ontdekt heeft.... oh en als hij aandacht wil dan kan hij je dat ook prima laten weten hoor!
Gewoon een jongen die je niet snel over het hoofd ziet... dus genieten we gewoon enorm van hem.
En daar danken we God elke dag voor!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten