donderdag 28 april 2016

21 weken oud

Alweer een week voorbij... en dus is er een update!
Meneertje groeit en bloeit en geniet volop, dus dat luie leventje leggen we goed vast! Zodat hij er later nog eens naar kijken van. En ok, het is toch voor ons ook wel leuk om er naar te kijken.

Het lijkt erop dat Nathan toch nog meer tanden doorkrijgt want hij blijft bijten, knagen en heeft af en toe flink rode wangen! Maar gelukkig heeft hij genoeg om op te knagen en bijten náást vingers en mijn borsten... dat laatste doet hij dus ook. Maar als hem op tijd loshaal dan krijgt hij daar geen tijd voor.

Hannah vierde haar feestje en daar had ik foto-props voor gekocht. Blijkbaar heet dat zo. Gewoon brillen, snorren en strikjes op een stokje zodat je er grappig uitziet op de foto. Leuk toch?


En van het aan en uitkleden maken we ook nog steeds een feestje, want zeg nou zelf dit is gewoon te grappig!


Opa de Ruijter heeft ontdekt dat Nathan het ook leuk vind om naar filmpjes te kijken, en dus niet alleen op film gezet wil worden ... Dus dat moesten we toch even vastleggen op foto én op film.Omdat Hannah, en bijna iedereen hier in huis, ziek was op haar verjaardag vierden we dat wat later én tegelijk met Papa zijn verjaardag. Maar daarover hier meer. Maar hieronder nog wel even een foto van Nathan met oom Robert's vriendin én een filmpje.
Speciaal omdat Nathan dus tanden krijgt heeft hij een barnsteen ketting om, dat zal jullie wel zijn opgevallen. Maar ook heb ik een rubberen speen waar je water in kan doen en dan even in de vriezer leggen. Daarop bijten verzacht ook en het rubber zorgt ervoor dat zijn tong er niet aan vast blijft plakken. En omdat er maar een heel klein beetje water in kan is het ook zo weer ontdooit.


Wat ook helpt is hem laten sabbelen op een washandje die gedrenkt is in kamillethee. En dan moet hij natuurlijk weer lekker geinen!Of zijn grote zus helpt even met het vasthouden van zijn bijtkikker die uit de koelkast komt.
Zoals je ziet zijn we er allemaal druk mee, maar het is goed te doen zo. Hij houdt zich niet nachtenlang wakker met gehuil en dergelijke, maar komt wel rond 1 uur en 5 uur voor een nachtvoeding. Overdag doet hij zijn best met om de 4 uur te komen. Maar hij is gewoon geen kindje met een strak voedings- en slaap-ritme.


Maar het is wel een superblije knappe jongen. Dus die vergeef je al gauw als hij je 's-nachts wakker maakt! En ach, dan neem ik hem bij mij in bed en tijdens het voeden val ik gewoon weer in slaap. Het is zelfs zo dat dóór de nachtvoeding er bij mij een stofje wordt aangemaakt waardoor ik sneller weer in een diepe slaap terecht kom! Dus hier geen flesjes 's-nachts.


En toen was deze update al weer klaar. Zo snel gaat die week nou, voor je het doorhebt is hij al weer om! Maar zo gaat dat ook als je het leuk hebt, dan vliegt de tijd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten